Glazen foto's

De waarde van glas dat voor decoratie wordt gebruikt, werd eeuwen geleden al gewaardeerd, om maar te zwijgen van de rol van glas-in-lood. Tegenwoordig wordt glas, dankzij nieuwe technologieën, gretig gebruikt in het interieurontwerp, omdat het perfect overeenkomt met een moderne inrichting,, de ruimte visueel verfrist en ook een buitengewone sfeer kan creëren. Volgens experts ter zake is glas de meest energetische substantie die alle elementen verbindt: aarde - kwarts, vuur - thermische behandeling, water - vloeibare vorm en lucht - transparante lichtheid. Misschien dat de glasdecoratie daarom zo tot je verbeelding spreekt. De afbeelding op het glas springt in het oog dankzij het diepte-effect. Het ziet er geweldig uit in representatieve kamers. Een perfect glad glasoppervlak verlevendigt de printkleuren en geeft ze intensiteit. De afbeelding op het glas is gemaakt van gehard veiligheidsglas en vormt dus geen gevaar voor gebruik. Dit soort schilderijen passen perfect in een modern interieur, omdat ze het karakter ervan benadrukken en tegelijkertijd een traditioneel interieur op een onconventionele manier decoreren, handelend volgens het principe van een botsing van stijlen. Glasafbeeldingen zijn perfecte afbeeldingen voor iedereen!

Bekijk de videopresentatieGlazen foto's

DESIGN: Het schilderij op het glas is gemaakt van 4 mm dik glas. De randen van het glas zijn mat trapeziumvormig geslepen. Het schilderij is veilig in gebruik en klaar om op te hangen - het heeft metalen hangers aan de achterkant van het schilderij en schuimrubberen afstandhouders die de gelijkmatige afstand tussen het schilderij en de muur regelen.

TECHNOLOGIE EN KWALITEIT: Het glasbeeld wordt geproduceerd met de grootste aandacht voor detail, met behulp van moderne druktechnologieën - dit garandeert het behoud van natuurlijke kleuren en een hoge kleurverzadiging. Het oppervlak van het schilderij is bestand tegen de UV-stralen van de zon. De productie van schilderij's op glas gebeurt in vele fasen. Hoogwaardige afdruk en twee beschermlagen zijn thermisch op het glas gelijmd. Hiervoor gebruiken we de innovatieve technologie van glaslamineerovens in een vacuümomgeving.

Productdetails

De productie van schilderij's op glas gebeurt in vele fasen. Het productieproces is uiterst nauwkeurig en innovatief - de uiteindelijke beeldafwerking maakt gebruik van de technologie om het product in een vacuümomgeving te plaatsen, waardoor volledige integratie van alle lagen van het product in één veilig geheel wordt gegarandeerd. Het schilderij is gemaakt van een materiaal dat zeer gewaardeerd wordt in het interieur, namelijk glas. Een glasschilderij is vooral een praktische oplossing voor wie een duurzaam en makkelijk schoon te maken ornament wil. Digitaal aangebrachte print in combinatie met glas geeft het product elegantie en nobelheid. Door de driedimensionale diepte en glans van het glas staat de afbeelding prachtig in elk interieur!

Exclusief hoogglanseffect - De hoge transparantie van het glas zorgt voor een perfect glanzend oppervlak. De glasschildering kenmerkt zich door een mooie glans en hoge kleurintensiteit. Dankzij het gebruik van hoogwaardige inkten krijgen we een diepe kleurverzadiging en krijgt het beeld in combinatie met het glas een verbluffend 3D-effect.

Glas met een dikte van 4 mm - De afbeelding is gemaakt van duurzaam glas met een dikte van 4 mm, waardoor we, in combinatie met de nauwkeurige kwaliteit van de afdruk, een hoogwaardig product kunnen aanbieden. Het glas behoudt de natuurlijke kleuren van de afdruk.

Trapeziumvormige kantenslijpen - Precies en veilig geschuurde kanten in de vorm van een trapeziumvormige - matte trapeziumvormige snede.

Compleet product - klaar om op te hangen - Installatie is uiterst eenvoudig en gemakkelijk, de glazen afbeelding is klaar om aan de muur te hangen, hij is uitgerust met een metalen hanger voor gemakkelijke installatie en schuimafstandhouders.

Schuimafstandsstukken - Afstandstukken garanderen dat het schilderij dezelfde afstand tot de muur heeft. Ze hebben ook een stabiliserende en beschermende functie.

Veilige metalen hangers - Elk schilderij op het glas is uitgerust met een permanent gemonteerde metalen hanger of hangers - waardoor een gemakkelijke installatie mogelijk is.

Verzending en bescherming

Glasproducten zijn, ondanks hun adel, uiterst moeilijk te vervoeren. Wij verzenden onze producten al jaren naar klanten in heel Europa. Jarenlange ervaring heeft ons in staat gesteld de methode en technologie van verzendingen te verfijnen, zodat de verzendingen veilig onze talrijke klanten bereiken. Om ervoor te zorgen dat de bestelde goederen zonder problemen aankomen, rusten we ze uit met tal van elementen die het schilderij beschermen tegen mogelijke moeilijkheden. Het pakket bevat: polyethyleenschuim, polystyreen, kunststof hoeken, HDF-plaat en een stevige doos van OSB. Uitgebreid en volgens de procedures is de voorbereide verzending een garantie voor een probleemloze route dat de goederen naar de eindbestemming moeten reizen.

Bescherming van hoeken tijdens transport - Het basisbeveiligingselement, een stijf element dat de rand beschermt tegen beschadiging, is de basis voor het beschermen van de hoeken van de schilderijen tegen beschadiging en afschilferen van de randen.

Veilige verpakking voor transport - Stijve en veilige plaatsing van de afbeelding tijdens het transport is de basis voor het transport van exclusieve en prestigieuze producten zoals afbeeldingen op glas. Naast ons uiterste best te doen op het gebied van verpakking, is elke zending door ons extra verzekerd in geval van schade!

Ga naar de winkel met producten voor bovenstaande categorie!
pixel