Klokken

Bekijk de videopresentatieklokken

UITVOERING: De klok is gemaakt van 4 mm dik gehard veiligheidsglas GLASS OPTIWHITE. De technologie van het maken van de klok voldoet aan de veiligheidsklasse 2B2 volgens de PN-EN 12600: 2004-norm, die weerstand tegen schokken garandeert. De klok op het glas is klaar om op te hangen - hij heeft een metalen hanger aan de achterkant van de klok en een schuimafstand die de even afstand tussen de klok en de muur regelt. De klok heeft een stil zwevend mechanisme dat wordt aangedreven door een batterij van 1,5 V - AA-batterij (batterij niet inbegrepen).

TECHNOLOGIE EN KWALITEIT: De klok is gemaakt met behulp van moderne printtechnologieën die het behoud van natuurlijke kleuren en een hoge kleurverzadiging garanderen. De productie van klokken op glas gebeurt in verschillende fasen. Hoogwaardige afdruk en twee beschermlagen zijn thermisch op het glas gelijmd. Hiervoor gebruiken we de innovatieve technologie van glaslamineerovens in een vacuümomgeving.

Het aanbod omvat 2 soorten wijzerplaten

zegar na szkle Cyferblat C3

Streepjes wijzerplaat

zegar na szkle Cyferblat C4

Nummers kiezen

2 verschillende vormen beschikbaar

zegar na szkle Cyferblat AC

Plein

zegar na szkle Cyferblat AR

Wiel

Productdetails

De productie van klokken op glas gebeurt in verschillende fasen. Het productieproces is uiterst nauwkeurig en innovatief - de uiteindelijke afwerking van de klok maakt gebruik van de technologie om het product in een vacuümomgeving te plaatsen, waardoor volledige integratie van alle lagen van het product in één veilig geheel wordt gegarandeerd. De klok is gemaakt van een materiaal dat zeer gewaardeerd wordt in het interieur, namelijk glas. Digitaal aangebrachte print in combinatie met glas geeft het product elegantie en nobelheid. Door de driedimensionale diepte en glans van het glas staat de klok prachtig in elk interieur!

Vloeiende wijzers - De glazen klok heeft een mechanisme om ervoor te zorgen dat de wijzers vloeiend - vrij kunnen bewegen zonder geluid te produceren. Deze functionaliteit geeft een gevoel van comfort en vrijheid.

Schuimafstand - De afstand garandeert de klok een gelijke afstand van de muur langs het gehele vlak van de klok.

Glas met een dikte van 4 mm - randen trapeziumvormig geslepen - De klok is gemaakt van duurzaam GLASS OPTIWHITE-glas met een dikte van 4 mm, wat in combinatie met een nauwkeurige afdrukkwaliteit een hoogwaardig product mogelijk maakt. Het glas behoudt de natuurlijke kleuren van de afdruk. De randen van de klok zijn gesneden in de vorm van een trapezium - een matte trapeziumvormige snede.

Stil mechanisme - de klok is klaar om op te hangen - De klok op het glas is klaar om aan de muur te hangen, hij is uitgerust met een metalen hanger voor gemakkelijke installatie. Bewezen klokmechanismen garanderen een jarenlange werking.


Wandklokken zijn een van de meest gekozen woonaccessoires. Ze geven niet alleen de tijd aan, maar versieren ook de hele ruimte. Het is een praktisch element, maar het kan ook een perfecte decoratie zijn voor een kamer. Een wandklok op glas is een item gemaakt van duurzame componenten, waarvan de klassieke uitstraling goed zal werken in ruimtes die in veel verschillende stijlen zijn ingericht. Een moderne wandklok zal de ruimte expressiever maken. Up- to-date oplossingen zijn klokken met een modern design die perfect passen in hedendaagse arrangementen. In een tijd waarin klokken vooral een praktische functie waren, het meten van minuten en uren, moesten hangende klokken vooral zichtbaar en nauwkeurig zijn. Gebruik de klok in je interieur en maak de inrichting van je interieur uniek!

Verzending en bescherming

Geprofileerd polystyreen en bescherming - Klokken worden zorgvuldig verpakt in noppenfolie om het product tijdens het transport tot aan de installatie veilig te beschermen. De polystyreenprofielen die in de klokkast worden gebruikt, bieden extra bescherming voor de klok zelf en een delicate wijzer.

Veilige verpakking voor transport - een 5-laags karton met een gewicht van 730 g / m2 garandeert een veilige reis van ons magazijn naar de door u aangegeven plaats. Duizenden producten die elke maand naar klanten van over de hele wereld worden verzonden, hebben ons in staat gesteld het verpakkings- en verzendproces tot in de perfectie te verfijnen. Naast ons uiterste best te doen op het gebied van verpakking, is elke zending door ons extra verzekerd in geval van schade!

Ga naar de winkel met producten voor bovenstaande categorie!
pixel