Schilderijen op canvas

Schilderijen op canvas zijn een modieuze decoratie voor elke kamer. Ze kunnen traditie combineren met moderniteit. Hoogwaardige materialen die voor onze schilderijen worden gebruikt, stellen ons in staat om premiumproducten aan te bieden. Schilderijen op canvas brengen een vleugje echte kunst in elk interieur. Ze worden het vaakst gekozen door mensen die schoonheid op een andere manier waarderen. Ons aanbod zal voldoen aan de smaak van klanten met zeer uiteenlopende behoeften, omdat we schilderijen aanbieden die naar vele trends verwwjzen - van traditionele en klassieke kunst tot hedendaagse abstractie en straatkunst. Schilderijen op canvas geven niet alleen karakter aan de privé- en persoonlijke ruimte, maar ook aan de gemeenschappelijke en openbare ruimtes. We zijn ervan overtuigd dat een brede selectie van patronen, vormen en afmetingen u in staat zal stellen uw droomwanddecoratie te vinden. Kies je afbeelding en creëer een individuele en unieke sfeer!

Bekijk de videopresentatieSchilderijen op canvas

DESIGN: Het canvas wordt over het frame gespannen. De zijkanten en randen zijn bedrukt en zetten het beeld voort. De schilderij is klaar om aan de muur te hangen. Elk product heeft een hanger aan het frame en een montagekit (schroef + pin).

TECHNOLOGIE EN KWALITEIT: De afbeelding is gemaakt met behulp van moderne printtechnologieën. Tijdens de productie worden ecologische, geurloze en duurzame pigmentinkten met diepe kleurverzadiging gebruikt. Het schilderij is bedekt met een laminaat dat het beschermt tegen kleurverlies en kleine mechanische beschadigingen. Het beeld kan worden schoongemaakt, gewreven, aangeraakt - geen vegen of vingerafdrukken. Het oppervlak van het schilderij is bestand tegen de UV-stralen van de zon.

Productdetails

Hoogwaardige materialen die worden gebruikt bij de productie van onze schilderijen stellen ons in staat om premiumproducten aan te bieden. Verfijnde productietechnologie tot in de perfectie stelt ARTTOR in staat om zijn klanten beelden aan te bieden die voldoen aan de hoogste normen in Europa. Moderne productiesystemen en nauwkeurig printen gecombineerd met menselijke nauwkeurigheid en zorg hebben het mogelijk gemaakt om een ​​ideaal product te creëren. Schilderijen op canvas brengen een vleugje ware kunst in elk interieur. Ze worden meestal gekozen door mensen die op verschillende manieren begrepen schoonheid waarderen.

Het unieke effect van een satijnglanzend oppervlak - Om er jarenlang goed uit te zien, moet een schilderij op canvas een beschermd oppervlak van het canvas hebben. Elke afdruk is bedekt met een speciaal laminaat dat een uniek satijnglanzend oppervlak geeft. Na het lamineerproces is de afdruk volledig beschermd en krijgt ze een scherpe scherpte met een ongekende kleurdiepte.

Zichtbare structuur van het canvas en ecologische pigmentinkten - Het canvas dat gebruikt wordt voor onze schilderijen is een hoogwaardige waterdichte stof met een gewicht van 240g/m2. Het is bedoeld voor professionele plotters waarmee u ecologische afdrukken kunt maken. We gebruiken ecologische, geurloze en duurzame inkten met een diepe kleurverzadiging. De moderne printtechnologie plaatst de afdruk nauwkeurig, waarbij de zichtbare structuur van het canvas behouden blijft.

Bedrukte zijkanten die een voortzetting van de afbeelding creëren - De zijkanten van de afbeelding zijn bedrukt en creëren de voortzetting ervan, wat een geweldig visueel effect geeft. Een zorgvuldig en zorgvuldig gespannen canvas over de randen van de afbeelding verhoogt de esthetiek en kwaliteit van het product.

Blijvende kleuren - Aanbrengen van een beschermende laag van UV-lak - Alle ARTTOR schilderijen zijn bedekt met laminaat! Laminaat beschermt de print, verzadigt de kleuren en beschermt tegen kleurverlies en externe factoren. Onze schilderijen kunnen worden gereinigd, gewreven, aangeraakt - geen vegen of vingerafdrukken effect.

Machinaal verbinden van lijsten, stabiel frame - Het frame van een schilderij op canvas is de basis van de afbeelding. We hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat het productieproces van het frame veilig en duurzaam is. De lijsten die worden gebruikt voor de productie van schilderijen op canvas worden nauwkeurig op maat gesneden, geschuurd en samengevoegd om uiteindelijk één geïntegreerd geheel met het canvas te vormen. De precisie van machines en technologieën gecombineerd met menselijk toezicht geeft ons een garantie voor het verkrijgen van een stabiel frame.

Schilderij klaar om op te hangen - Elke schilderij heeft een hanger aan het frame en een montageset (schroef + pin), waardoor hij klaar is om aan de muur te hangen.

Verzending en bescherming

Frame gemaakt van een stabiele brancard - Het frame is gemaakt van een stabiele brancard - geprofileerde lamellen. Bij grotere schilderijen worden dwarsverstevigingen aangebracht om vervorming van de buitenste lamellen van de lijsten te voorkomen.

Noppenfolie en stevig karton - De canvasafdrukken worden zorgvuldig verpakt in noppenfolie om het product tijdens het transport tot aan de installatie veilig te beschermen. Een veilig 5-laags karton met een gewicht van 730g/m2 garandeert een veilige doorgang van ons magazijn naar de door u aangegeven plaats. Duizenden producten die elke maand naar klanten van over de hele wereld worden verzonden, hebben ons in staat gesteld het verpakkings- en verzendproces tot in de perfectie te verfijnen. Naast ons uiterste best te doen op het gebied van verpakking, is elke zending door ons extra verzekerd in geval van schade!

Ga naar de winkel met producten voor bovenstaande categorie!
pixel