Posters

UITVOERING: De ingelijste poster is klaar om aan de muur te hangen. De afdruk is gemaakt op hoogwaardig Premium papier met een gewicht van 200g/m2. De moderne en stijlvolle lijst is gemaakt van 2 cm breed MDF. De achterkant van de foto is beschermd met een 2 mm dik HDF-bord. De ingelijste poster is licht en wordt geleverd met een hanger voor gemakkelijke installatie. Elke lijst is uitgerust met een licht en onbreekbaar helder acryl plexiglas.

TECHNOLOGIE EN KWALITEIT: De poster is gemaakt met behulp van moderne printtechnologieën. Tijdens de productie worden ecologische, geurloze en duurzame pigmentinkten met diepe kleurverzadiging gebruikt. Moderne productiesystemen en nauwkeurig printen gecombineerd met menselijke nauwkeurigheid en zorg hebben het mogelijk gemaakt om een ​​ideaal product te creëren.

Bekijk de videopresentatie

Productdetails

ARTTOR biedt een ruime keuze aan artistieke posters. Modieuze en moderne motieven geven elk interieur een unieke uitstraling. Unieke posters en uniek design stellen ons in staat om producten aan te bieden die altijd modieus en uniek zijn.

Papier dat wordt gebruikt voor de productie van posters - Alle door ons geproduceerde posters worden gedrukt op Premium papier met een gewicht van 200g/m2. Het oppervlak van het papier is mat, zonder verblinding. Het papier dat we gebruiken is bestand tegen veroudering.

Kleurvarianten van lijsten - Kies, afhankelijk van de stijl en het ontwerp van de kamer, de individuele kleur van de lijst die bij uw interieur past. Een goed gekozen lijst heeft tegelijkertijd een technische en esthetische functie.

Een poster klaar om op te hangen - Elke lijst heeft twee hangers die aan de lijst zijn bevestigd, dus het is klaar om aan de muur te hangen. De lijst kan zowel verticaal als horizontaal worden opgehangen.

Ecologische pigmentinkten - Het papier dat gebruikt wordt voor onze posters is een hoogwaardig materiaal met een gewicht van 200g/m2. Het is bedoeld voor professionele plotters waarmee u ecologische afdrukken kunt maken. We gebruiken ecologische, geurloze en duurzame inkten met een diepe kleurverzadiging.

Stabiele MDF lijst, 2 cm breed - Precies op maat gesneden lijsten met behulp van timmermachines garanderen, in combinatie met een unieke afdruk, een perfect eindresultaat. Onze lijsten zijn een productgarantie op het hoogste niveau.

2 mm HDF- plaat die de achterkant van het schilderij en montageplaten beschermt - De achterkant van de afbeelding wordt beschermd door een 2 mm dikke harde HDF-plaat. De lijst en het HDF-plaat zijn verbonden met speciale platen die de poster stevig op zijn plaats houden.

Verzending en bescherming

Acryl plexiglas - Elke lijst is voorzien van een veilig, onbreekbaar acryl plexiglas. Het glas heeft aan beide zijden een beschermfolie om het tegen krassen te beschermen. De folie moet worden verwijderd voordat de lijst wordt opgehangen.

Machineverbinding van lijsten - We hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat het productieproces van de lijst veilig en duurzaam is. De precisie van machines en technologieën in combinatie met menselijk toezicht geeft ons een garantie voor het verkrijgen van een stabiele en design lijst.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de poster veilig naar elke klant wordt verzonden. Luchtkussenfolie en een stevig meerlaags karton of een stijve buis beschermen het product tijdens het transport. Wij versturen alle pakketten per koerier - elk pakket is verzekerd.

Ga naar de winkel met producten voor bovenstaande categorie!
pixel